Selecteer een pagina

Agenda

Er zijn momenteel geen boekingen. 

over des balentien

In de afgelopen 10 jaar heeft Des Balentien ruim ervaring opgebouwd op het gebied van ondernemerschap, leiderschap, management, plannen en organiseren maar ook trainen en coachen van studenten, docenten en bedrijven.

Vanaf haar 19e t/m haar 25e heeft zij een evenementen bureau gerund waarmee het bedrijf in steden als A’dam, R’dam, Den Haag, Utrecht, Arnhem en meer club avonden heeft georganiseerd. Vanaf haar 23 e verzorgd zij het management van opkomend talent en begeleid zij ze naar een volgend niveau in hun groei en ontwikkeling.

Vanaf haar 25e is zij gestart met een onderneming genaamd YouGottaBelieve waarmee ze o.a. trainingen geeft aan studenten, docenten en bedrijven. Ondertussen heeft ze meerdere bedrijven opgericht zoals GreatMindsManagement en heeft zij de bedrijven van haar in 2019 vermoorde broer overgenomen NoWayBackMusic & NoWayBackProductions.

Samen met haar compagnon Troy Collins runt zij deze bedrijven en valt ook het bedrijf Share-Ur-Vision wat Troy Collins heeft opgericht onder hun bedrijven groep.

Momenteel is zij 31 jaar en is ze uitgegroeid tot ondernemer, spreker, presentatrice, en Artiest.

ready to get inspired?
Say Hello!

9 + 10 =